6980348929 Υψηλάντου 47-49, Πετρούπολη metaforatora.hellas@outlook.com
 
 
 

MetaforaTora
Μεταφορές Μετακομίσεις | Αθήνα


 

Η εταιρεία μας MetaforaTora δραστηριοποιείται σε μεταφορές και μετακομίσεις τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε οικιακούς πελάτες εντός, εκτός Αττικής και Πανελλαδικά.
Με την πολυετή παρουσια μας στο χώρο, διακριθήκαμε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας και τη διατήρηση των χαμηλών μας τιμών στις υπηρεσίες μεταφοράς, μετακόμισης και αποθήκευσης πραγμάτων, δινοντάς σας εγγυημένα τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης μεταφορές ακριβών εμπορευμάτων ,όπως εικαστικών έργων ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή! 
Διαθέτουμε ειδικά προϊόντα αμπαλάζ και τεχνογνωσία από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και ειδικά μηχανήματα μεταφοράς για να φτάσουν τα εμπορεύματα ασφαλή στο προορισμό τους.

Εγγυόμαστε 100% αξιοπιστία στους χρόνους και στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Με ένα στόλο σύγχρονων οχημάτων και φορτηγών κλειστού τύπου, με εξειδικευμένο προσωπικό και με 3 ανυψωτικά μηχανήματα έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες μεταφορές και μετακομίσεις καθ' όλα τα χρόνια λειτουργίας μας με ασφάλεια, συνέπεια και αξιοπιστία.

Στόχος μας είναι να σας απαλλάξουμε από το άγχος και την κόπωση που συνοδεύουν κάθε μετακόμιση, μετατρέποντάς την σε μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Στόχος μας το χαμογελό σας!

 

 

 


 

 
     
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ 70€
Οι καλύτερες τιμές της αγοράς για υπηρεσίες εντός Αττικής
 
     
     
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΑΠΟ 80€
Οικονομικές λύσεις μετακόμισης με άμεση εξυπηρέτηση
 
     
     
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Για επαγγελματίες καταστημάτων, φοιτητές, ένστολους, συνταξιουχους, άνεργους, πολυτεκνους
 
     
     
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
Εντός Αττικής και από την Αττική σε όλη την Ελλάδα
 
     
     
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά
 
     
     
 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Ειδικό τμήμα συντονισμού δρομολογίων για καλύτερη εξυπηρέτηση
 
     
Ενοικίαση φορτηγού με οδηγό

Ενοικίαση φορτηγού με οδηγό

Εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών μας δημιουργήσαμε μια νέα υπηρεσία για οικονομικές μετακομίσεις και μεταφορές σε όλη την Αθήνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπηρεσίες μετακόμισης

Υπηρεσίες μετακόμισης

Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε την πλήρη συσκευασία του σπιτιού, καθώς και αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων για γκαρσονιέρα, δυάρι, τριάρι κτλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποθήκευση με χαμηλό κόστος

Αποθήκευση με χαμηλό κόστος

Διαθέτουμε διαμορφωμένο χώρο αποθήκευσης στην Πετρούπολη και το Καματερό με χαμηλό κόστος και δυνατότητα πρόσβασης όποτε το χρειαστείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανυψωτικό μηχάνημα για μετακομίσεις με οδηγό 70€

Ανυψωτικό μηχάνημα για μετακομίσεις με οδηγό 70€

Ανυψωτικό μηχάνημα που θα κάνει τη διαδικασία της μετακόμισης πιο ασφαλή, πιο εύκολη πιο γρήγορη και φυσικά πιο ξεκούραστη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετακόμιση με κατοικίδια

Μετακόμιση με κατοικίδια

Ενημερωθείτε εκτενώς για τη διαδικασία μετακόμισης με κατοικίδια, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και έξυπνες λύσεις που θα καταστήσουν τη διαδικασία ευκολότερη και για εσάς και τους τετράποδους φίλους σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε στη φόρμα επικοινωνίας τα είδη, τις υπηρεσίες μεταφοράς - μετακόμισης και το προορισμό ώστε να σας στείλουμε ανάλογη προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ